Welkom

Bedrijf

Diensten

Expertise

Waarom NOOTABEENE?

GET NOTICED

Contact


Welkom

English | Nederlands

NOOTABEENE is een onafhankelijk advies- en interim managementbureau gespecialiseerd in strategie-ontwikkeling tot en met strategie-executie met het oog op groei, innovatie en efficiëntie. Door advies- en interim managementdiensten te combineren biedt NOOTABEENE ondersteuning in alle fasen van een transitie- of veranderprogramma. Met behulp van ons uniek dienstverleningsconcept, alsmede ons GET NOTICED platform, - een collectief van zelfstandige, ervaren interim managers en freelance adviseurs -, hebben opdrachtgevers de beschikking over de juiste competenties en expertise om alle vereiste capaciteiten binnen ieder verander- of transitieprogramma aan te pakken. 

Ons bureau richt zich op het vinden en activeren van onbenut potentieel binnen organisaties. Door opdrachtgevers te ondersteunen bij het genereren van nieuwe inzichten en het leveren van voorwaartsgerichte denkperspectieven over hoe dingen beter of anders zouden kunnen, identificeert en realiseert NOOTABEENE relevante kansen. NOOTABEENE stelt vooropgezette meningen en vooroordelen aan de kaak, verruimt het denken van opdrachtgevers, brengt duidelijke denkbeelden en oplossingen ten aanzien van complexe vraagstukken en onthult kansen die duurzame waarde leveren. De kerncompetenties van NOOTABEENE omvatten de volgende expertisegebieden:
·       Bedrijfsstrategie en strategische planning
·       Merkstrategie en -activatie
·       Marketing-,verkoop- en kanaalstrategie en -effectiviteit
·       Accountability en prestatiemanagement
·       Klantrelatiemanagement (CRM)
·       Strategie-executie en verandermanagement

NOOTABEENE wil graag met opdrachtgevers de verantwoordelijkheid delen om de oplossingen, die het potentieel binnen de organisatie ontsluiten, niet alleen te ontdekken, maar eveneens te activeren. Om de deur te openen voor nieuwe kansen, ideeën en concepten gelooft NOOTABEENE in het concept van co-management, opdat opdrachtgevers en interim professionals hun creativiteit en betrokkenheid kunnen vergroten. Co-management is een specifieke vorm van zakelijke deelname (adviserend of coöperatief), dat twee of meer partijen als partners laat werken naar een gemeenschappelijk doel. Bij NOOTBEENE maken we het verschil samen.

WelkomBedrijfDienstenExpertiseWaarom NOOTABEENE?GET NOTICED Contact